Viisi vinkkiä maukkaampaan keittoon

Ranskalainen sipulikeitto Päälle tuoretta persiljaa ja voissa paistettuja krutonkeja. Tarjoile ruokaisan grillatun patongin kanssa. Kantarellikeitto Päälle timjamia, pippuria ja kermaviiliä. Tarjoile kuuman grillatun parmesan-juustotoastin kanssa. Parsakeitto Ripottele päälle oliiviöljyä, ituja ja vastarouhittua pippuria. Tarjoile lohiruisleivän kera. Minestronekeitto Päälle raastettua parmesaania ja persiljaa. Tarjoile patongin kanssa. Suurustettu kasviskeitto Päälle tuoretta oreganoa ja oliiviöljyä. Tarjoile rapean näkkileivän […]

Tegnérin keittiössä: Hyvää riistasta

Riistaa ruokapöytään! Jo pelkkä ajatus saa veden kielelle. Riista on vähärasvaista ja soveltuu erinomaisesti kermaisiin kastikkeisiin ja tuhteihin pataruokiin juuresten, perunoiden ja pikkelöityjen kasvisten kanssa.

SuosIkkiyrttimme

Tuoreilla yrteillä saat sekä makua että ulkonäköä annoksiin! Ne ovat nopea ja helppo tapa tuunata kaikkia aterioita.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.