Viisi vinkkiä maukkaampaan keittoon

Ranskalainen sipulikeitto

Päälle tuoretta persiljaa ja voissa paistettuja krutonkeja. Tarjoile ruokaisan grillatun patongin kanssa.

Kantarellikeitto

Päälle timjamia, pippuria ja kermaviiliä. Tarjoile kuuman grillatun parmesan-juustotoastin kanssa.

Parsakeitto

Ripottele päälle oliiviöljyä, ituja ja vastarouhittua pippuria. Tarjoile lohiruisleivän kera.

Minestronekeitto

Päälle raastettua parmesaania ja persiljaa. Tarjoile patongin kanssa.

Suurustettu kasviskeitto

Päälle tuoretta oreganoa ja oliiviöljyä. Tarjoile rapean näkkileivän ja maukkaiden leivänpäällisten kanssa.

Liitettävä resepti

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.