BLOGI – Blå Band

BLOGI

Autamme sinua valmistamaan hyvää ja ravitsevaa arkiruokaa nopeasti ja vaivattomasti sekä kehittämään ruoanlaittotaitojasi viikonloppu- ja juhlaruokiin. Teemme tämän jakamalla helposti valmistettavien ruokien reseptejä sekä antamalla perustietoa ruoanlaitosta ja tuotteistamme.
2020-06-30

Tegnérin kastikkeet: Veloutésta sametinpehmeä kastike kalalle.

Aloitimme Tegnérin kastikekoulun kertomalla, kuinka valmistetaan useiden kastikkeiden pohja  lientä tai fondia käyttäen. Tässä jaksossa, Anders...

Lue lisää »
2020-07-14

Savustetut katkaravut: uudenlaisia grillauselämyksiä!

Kun grillikausi alkaa, ensimmäisenä tulee vanhasta tottumuksesta mieleen liha: hampurilaiset, pihvit ja vartaat. Tarjoa ensi kerralla vieraillesi...

Lue lisää »
2020-06-16

Tegnérin kastikkeet: Itse tehty hollandaise

Hollandaisekastike sopii erinomaisesti yhteen tuoreen parsan ja muiden kevätvihannesten kanssa, mutta siitä on paljon muuhunkin. Emulsiokastike...

Lue lisää »
2020-06-04

Tegnérin keittiössä: kokonainen uunikana luo sunnuntaitunnelmaa

Tegnérin keittiössä paistetaan kokonainen uunibroileri. ...

Lue lisää »
2020-05-19

Tegnérin kastikkeet: Viisi klassista peruskastiketta ja kuudes kaupan päälle

Klassisessa ranskalaisessa keittiössä on viisi peruskastiketta. Suurin osa muista kastikkeista valmistetaan niiden pohjalta. Kokkimme Anders...

Lue lisää »
2020-05-07

Tegnérin kastikkeet: Näin teet kastikkeen alusta alkaen itse

Kastike kruunaa aterian ja nostaa aterian maut uudelle tasolle. Todella hyvän kastikkeen valmistaminen alusta alkaen ei ole vaikeaa. Se vaatii...

Lue lisää »
2020-04-23

Anders rakastaa hyvän arkiruoan valmistamista

Hän aloitti ravintola-alalla tiskarina jo 14-vuotiaana. Trelleborgin henkilöstöravintolassa suorittamansa työharjoittelun jälkeen hänen...

Lue lisää »