Avainsanat: Vinkkejä helpompaan jouluun

Joulu on taas jo melkein ovella ja voit jo melkein maistaa kielelläsi kaikki herkulliset joulun maut. Ei aikaakaan, kunnes saamme nauttia runsaasta joulupöydästä. Mutta samaan aikaan joulun lähestyminen voi aiheuttaa myös stressiä: joululahjat ja jouluruoat on suunniteltava hyvin ja ostokset tehtävä. Joulukuusi sekä koti on koristeltava. Lasten kanssa pitäisi askarella. Piparkakut pitäisi leipoa. Kotona on tehtävä joulusiivous. Vanhemmat tai appivanhemmat tulevat käymään – ja samaan aikaan pitäisi pyörittää tavallista arkea!

Kupliva hernekeitto ja muita sosekeittoja

Kupliva hernesosekeitto on juhlava yllätys viikonlopun ruokapöytään. Purjo-perunasosekeitossa on ripaus maalaistunnelmaa, mutta maultaan se ei jää kakkoseksi.

Viisi herkullista juuresta, jotka antavat makua syksyyn

Lanttu, nauris, porkkana, selleri ja palsternakka. Viisi herkullista ja omaleimaista juuresta. Yhteistä niille on se, että ne ovat maukkaita ja huokeita raaka-aineita syksyisiin ruokiin ja toimivat sekä pääruoissa että lisukkeina.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.