Punainen linssikeitto

Punainen linssikeitto on hyvää ja täyttävää ja se valmistuu nopeasti. Lisää keiton päälle popcornia, jos haluat että se vetoaa lapsiinkin!

Kalakastikkeeseen tarvittavat raaka-aineet

Velouté on vaalea peruskastike, jonka maku määräytyy sen mukaan mitä lientä tai fondia käytät. Blogikokkimme on valinnut nieriälle samettimaisen kalaveloutén.

Hollandaisekastike

Hollandaise- ja Béarnaisekastikkeet ovat keskenään hyvin samankaltaiset. Niiden erona on, että Béarnaisekastikkeeseen tulee valkoviinietikan sijaan punaviinietikkaa ja lisäksi sipulia, pippuria ja useita yrttejä.

Aioli

Savusta grillissä katkarapuja ja tarjoile ne aiolin, vaalean leivän ja hyvän valkoviinin kera.

Punaviinikastikkeen

Såser gjorda på espagnole är läckra till allt nötkött, vilt och vegetariska rätter med kraftig smak som rotselleribiffar.

Latva-artisokkaa ja parmesaanidippiä

Blogikokkimme Anders Tegnér on sitä mieltä, että meidän pitäisi käyttää enemmän yrttejä, riippumatta siitä viljeletkö niitä sitten itse puutarhassa vai ostatko ruukkuyrttejä kaupasta.

Vihreät vohvelit

Yllätä vihreillä vohveleilla, joissa on herkullinen yrttiöljyn maku.

Yrttiöljy

Käytä salaatissa tai pirskottele kylmän kastikkeen päälle. Yrttiöljy näyttää kauniilta ja antaa kastikkeelle hienon loppusilauksen. Pirskottele kypsän pastan tai uunijuuresten päälle.

Tomaattikastikkeen perusresepti

Klassinen tomaattikastike valmistetaan hienonnetuista tai murskatuista tomaateista. Oikealla tomaattien käsittelyllä ja hyvillä raaka-aineilla saat taivaallisen kastikkeen, joka nostaa pastaruoat ja pizzat aivan uudelle tasolle.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.