4 annosta

Hollandaisekastike

Hollandaise- ja Béarnaisekastikkeet ovat keskenään hyvin samankaltaiset. Niiden erona on, että Béarnaisekastikkeeseen tulee valkoviinietikan sijaan punaviinietikkaa ja lisäksi sipulia, pippuria ja useita yrttejä.

Ainesosat

300 g voita
3 munankeltuaista
1 rkl laadukasta valkoviinietikkaa
1-3 tlk puristettua sitruunamehua
2 rkl vettä
Suolaa ja vastajauhettua valkopippuria

Valmistus

  1. Sulata voi pienessä kattilassa ja kaada pois sakka. Lämmitä voi noin 50 asteeseen.
  2. Tee vesihaude keittämällä vettä kattilassa.
  3. Sekoita munankeltuaiset, viinietikka ja sitruunamehu kulhossa, joka sopii vesikattilan päälle. 4) Aseta kulho tukevasti kostean käsipyyhkeen kanssa vesikattilan päälle. Sekoita munamassa ilmavaksi ja täyteläiseksi.
  4. Sekoita voi munamassaan ohuena nauhana kaataen. Jos seos on liian paksua, sekoita siihen hieman haaleaa vettä.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla.

Viisi vaihetta herkulliseen hollandaisekastikkeeseen, lue lisää.

Liitettävä resepti

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.