4 annosta
30 minuuttia

Punainen linssikeitto

Punainen linssikeitto on hyvää ja täyttävää ja se valmistuu nopeasti. Lisää keiton päälle popcornia, jos haluat että se vetoaa lapsiinkin!

Ainesosat

350 g kuivattuja punaisia linssejä
2 rkl rypsiöljyä
1 dl silputtua sipulia
2 rkl silputtua valkosipulia
2 rkl tomaattisosetta
0,5 tl inkiväärijauhetta
1 tl kurkumajauhetta
1 tl juustokuminajauhetta
4 dl tomaattimurskaa
2 rkl Touch of Taste kasvisfondia
6 dl vettä
1-3 tl chilikastiketta, esimerkiksi tabascoa
Halutessasi valkoviinietikkaa

Valmistus

  • Huuhtele linssit kylmässä vedessä ja valuta ne siivilässä.
  • Kuullota sipulia, valkosipulia, tomaattisosetta ja mausteita öljyssä muutaman minuutin ajan.
  • Lisää sekaan linssit ja tomaattimurska osa fondista ja vesi.
  • Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä.
  • Lisää tarvittaessa vettä kypsennyksen aikana.
  • Mausta keitto fondilla, suolalla, pippurilla, chilikastikkeella ja halutessasi tilkalla valkoviinietikkaa.
  • Sekoita ranskankerma ja mangochutney yhteen ja lisää nokare joka kulhoon. Tai ehkä kokeilet mieluummin popcornia?
  • Tarjoiluun

  • Ranskankermaa (crème fraiche) Mangochutneyta

Liitettävä resepti

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.