Latva-artisokkaa ja parmesaanidippiä

Blogikokkimme Anders Tegnér on sitä mieltä, että meidän pitäisi käyttää enemmän yrttejä, riippumatta siitä viljeletkö niitä sitten itse puutarhassa vai ostatko ruukkuyrttejä kaupasta.

Ainesosat

1 purkki artisokansydämiä vedessä
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
2 rkl kähäräpersiljaa, tuoretta, hienonnettua
1 rkl hienoksi raastettua luomusitruunankuorta
1 dl hienoa parmesaanijuustoraastetta
1,5 dl täysrasvaista ranskankermaa
Suolaa ja mustapippuria
Yrttiöljyä

Valmistus

Valuta artisokansydämistä neste siivilässä. Lisää kaikki aineet tehosekoittimeen ja sekoita sileäksi tahnaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Pirskottele päälle yrttiöljyä. Tarjoa tuoreiden vihannesten, esimerkiksi porkkanan sekä rieskan kanssa.

Liitettävä resepti

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.