Munakokkeli
Anders käyttää aina luomumunia tai vapaana kasvatettujen kanojen munia. Hänen mielestään kananmunien maussa ei ole eroa verrattuna muihin kananmuniin.
Punainen linssikeitto
Punainen linssikeitto on hyvää ja täyttävää ja se valmistuu nopeasti. Lisää keiton päälle popcornia, jos haluat että se vetoaa lapsiinkin!
Kalakastikkeeseen tarvittavat raaka-aineet
Velouté on vaalea peruskastike, jonka maku määräytyy sen mukaan mitä lientä tai fondia käytät. Blogikokkimme on valinnut nieriälle samettimaisen kalaveloutén.
Hollandaisekastike
Hollandaise- ja Béarnaisekastikkeet ovat keskenään hyvin samankaltaiset. Niiden erona on, että Béarnaisekastikkeeseen tulee valkoviinietikan sijaan punaviinietikkaa ja lisäksi sipulia, pippuria ja useita yrttejä.
Yrtti- ja valkosipulitäytteinen karitsanpaisti
Blogikokkimme Anders valmistaa paistettua karitsaa, jonka hän täyttää tuoreella rosmariinilla, rakuunalla ja valkosipulilla.
Aioli
Savusta grillissä katkarapuja ja tarjoile ne aiolin, vaalean leivän ja hyvän valkoviinin kera.
Lihapyörykkä- tai pannupihvitaikinan resepti
Köttbullar är bland det mest svenska man kan tänka sig. Ett stående inslag på borden när vi firar såväl jul, påsk som midsommar. Men också en trotjänare i vardagen.
Punaviinikastikkeen
Såser gjorda på espagnole är läckra till allt nötkött, vilt och vegetariska rätter med kraftig smak som rotselleribiffar.
Juusto-pinaattipihvien
Häng med när Anders gör supergoda och nyttiga spenatbiffar i Tegnérs kök!
Latva-artisokkaa ja parmesaanidippiä
Blogikokkimme Anders Tegnér on sitä mieltä, että meidän pitäisi käyttää enemmän yrttejä, riippumatta siitä viljeletkö niitä sitten itse puutarhassa vai ostatko ruukkuyrttejä kaupasta.
Vihreät vohvelit
Yllätä vihreillä vohveleilla, joissa on herkullinen yrttiöljyn maku.
Yrttiöljy
Käytä salaatissa tai pirskottele kylmän kastikkeen päälle. Yrttiöljy näyttää kauniilta ja antaa kastikkeelle hienon loppusilauksen. Pirskottele kypsän pastan tai uunijuuresten päälle.