Dippivinkki

Kokeile kastikeaineksia dippeihin! Viiden Pippurin dippi sopii moneen, esimerkiksi hampurilaiseen tai ranskalaisten ja bataattiranskalaisten kaveriksi.

Kalakastikkeeseen tarvittavat raaka-aineet

Velouté on vaalea peruskastike, jonka maku määräytyy sen mukaan mitä lientä tai fondia käytät. Blogikokkimme on valinnut nieriälle samettimaisen kalaveloutén.

Hollandaisekastike

Hollandaise- ja Béarnaisekastikkeet ovat keskenään hyvin samankaltaiset. Niiden erona on, että Béarnaisekastikkeeseen tulee valkoviinietikan sijaan punaviinietikkaa ja lisäksi sipulia, pippuria ja useita yrttejä.

Punaviinikastikkeen

Såser gjorda på espagnole är läckra till allt nötkött, vilt och vegetariska rätter med kraftig smak som rotselleribiffar.

Tomaattikastikkeen perusresepti

Klassinen tomaattikastike valmistetaan hienonnetuista tai murskatuista tomaateista. Oikealla tomaattien käsittelyllä ja hyvillä raaka-aineilla saat taivaallisen kastikkeen, joka nostaa pastaruoat ja pizzat aivan uudelle tasolle.

Remouladekastike

Kylmistä kastikkeista tulee täyteläisempiä, kun niihin sekoittaa majoneesia. Käytä remouladekastikkeen valmistamiseen majoneesia.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.