Wallenbergin pihvit peurasta

Riistaliha on vähärasvaista ja se sopii erinomaisesti kermaisiin ja herkullisiin kastikkeisiin sekä muhennoksiin. Tarjoile riistaliha esimerkiksi juuresten, perunoiden tai marinoitujen vihannesten kanssa.

Kermainen perunasalaatti

Kermainen pohjoismainen perunasalaatti tarjoillaan aina kylmänä ja sopii siksi parhaiten lisukkeeksi paahtopaistin ja kaikkien buffet-aterioiden kanssa, vinkkaa Anders.

Perunamuusi

Soseen oikean koostumuksen saamiseksi on tärkeää valita oikeanlaiset perunat. Parhaiten sopii jauhoinen lajike, King Edward on yleisin.

Nopeat lihapullat

On hieman odottamatonta, että ranskalainen sipulikeitto lihapullien kanssa on menestys Suomessa.

Ranskalainen sipulikeitto

Sipulikeitto on ruokalaji, joka onnistuu kuin taian lailla olemaan samalla edullinen sekä maukas.

Lasagne

Resepti on helppo muuntaa kasvisversioksi korvaamalla jauheliha ja palvikylki kasvipohjaisilla raaka-aineilla.

Croque Monsieur

Croque Monsieur eli ranskalainen valkokastike herkkuleipä on viime aikoina jäänyt unholaan. Se on paahtoleipä, jota syötiin baareissa 1980-1990 luvuilla.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.