Vihreät vohvelit
Yllätä vihreillä vohveleilla, joissa on herkullinen yrttiöljyn maku.
Wallenbergin pihvit peurasta
Riistaliha on vähärasvaista ja se sopii erinomaisesti kermaisiin ja herkullisiin kastikkeisiin sekä muhennoksiin. Tarjoile riistaliha esimerkiksi juuresten, perunoiden tai marinoitujen vihannesten kanssa.
Kermainen perunasalaatti
Kermainen pohjoismainen perunasalaatti tarjoillaan aina kylmänä ja sopii siksi parhaiten lisukkeeksi paahtopaistin ja kaikkien buffet-aterioiden kanssa, vinkkaa Anders.
Perunamuusi
Soseen oikean koostumuksen saamiseksi on tärkeää valita oikeanlaiset perunat. Parhaiten sopii jauhoinen lajike, King Edward on yleisin.
Minipaahtoleipiä katkarapusalaatilla (toast skagen)
Kermaisempi ruokalaji, jonka maussa kevyt hapokkuus tuntuu kuplivana.
Paistettuja parmankinkkuun käärittyjä taateleita
Makeutta tasapainotetaan suolalla. Makea ja suolainen yhdessä avaavat makuhermot ja tuovat hyvän mielen.
Friteerattuja juureksia maukkaiden dippikastikkeiden kera
Uppopaistaminen on helppoa, et tarvitse rasvakeitintä tai muita erityistyökaluja.
Nopeat lihapullat
On hieman odottamatonta, että ranskalainen sipulikeitto lihapullien kanssa on menestys Suomessa.
Ranskalainen sipulikeitto
Sipulikeitto on ruokalaji, joka onnistuu kuin taian lailla olemaan samalla edullinen sekä maukas.
Lasagne
Resepti on helppo muuntaa kasvisversioksi korvaamalla jauheliha ja palvikylki kasvipohjaisilla raaka-aineilla.
Croque Monsieur
Croque Monsieur eli ranskalainen valkokastike herkkuleipä on viime aikoina jäänyt unholaan. Se on paahtoleipä, jota syötiin baareissa 1980-1990 luvuilla.
Kermainen kalakeitto lohesta ja turskasta
Keittoon saa helposti paljon makua ja ravitseva kalakeitto on erittäin täyttävää, sanoo blogikokkimme Anders Tegnér.