blå band x Joel harkimo

blå band jollen messissä maailman ympäri

Blå Band ja Joel Harkimo matkaavat yhdessä kohti syksyllä 2026 käynnistyvää Golden Globe Race -purjehduskisaa. Tässä ainutlaatuisessa kilpailussa purjehtijat kilpailevat siitä, kuka suoriutuu veneellään lyhyimmässä ajassa maailman ympäri ilman välipysähdyksiä. Matka tehdään yksin ja ilman moderneja apulaitteita. Joelin edessä on kiehtova ja haastava urakka, jossa erinomaisen tärkeässä roolissa ovat myös tarkkaan suunnitellut ruokailut. Ilman kunnon eväitä ei tällaisessa matkassa pärjää.

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin Joelin suunnitelmiin, hänen Blå Band -lempituotteisiinsa, sekä huippukisaajan vinkkeihin, joilla helpotat myös omaa arkeasi ja kesän matkojasi, olipa mielessäsi retkeily, purjehtiminen tai kesä tien päällä.

kokeile joelin lempiruokia!

Testaa vaikka jo tänään?

  • Bearnaise-kastike

    Bearnaise on yksi Joelin suurimmista suosikeista! ”Tykkään paljon pihveistä ja Bearnaise on ihan ehdoton lisuke. Kastike maistuu erinomaiselle ja on todella helppo.” – Kertoo Joel.

  • Italianpata

    ”Erinomainen ruoka arkeen. Tähän lisätään vaan vesi ja jauheliha. Maku on erittäin hyvä, mitään tuunailua ei tarvita!” – summaa Joel italianpadasta.

  • Gluteeniton Currykastike

    ”Currykastike on suosikkini jo lapsuudesta. Muistan, kuinka isä laittoi kanaa currykastikkeessa meille. Se muisto tuo vieläkin veden kielelle.” – kertoo Joel.

Lue lisää

Tutustu myös näihin artikkeleihin

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.