Näppärät niksit

Valitse oikea kastike eri perunoille

Kastike on keskeinen osa monessa ateriassa, mutta välillä voi olla vaikea tietää, mikä kastike sopii minkäkin ruoan kanssa. Haluamme tarjota muutamia vinkkejä kastikekysymyksen ympärille – oppaasi oikean kastikkeen valintaan eri perunoille tulee tässä!
  • Ranskalaisten kanssa sopii erinomaisesti yhteen Blå Bandin Mausteinen Bearnaise ja tavallinen Bearnaise. Vinkki! Jos haluat täyteläisemmän dipin ranskalaisille, lisää vähemmän vettä kuin pakkauksen ohjeessa sanotaan.
  • Kermaperunat ovat ruokaisa ja tuhti ruoka ja kaipaavat rinnalleen kevyemmän, maidon sijasta veteen sekoitettavan kastikkeen, esimerkiksi  Blå Bandin Punaviinikastike.
  • Keitettyjen perunoiden kanssa sopii hyvin yhteen kermainen, täyteläinen kastike, jossa on paljon makua, kuten esimerkiksi  Blå Bandin Kermakastike.

Liittyvät tuotteet

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.