Vinkit retkelle

Paahtopaistipatongit jalapenobearnaisella

Paahtopaistipatongit jalapenobearnaisella Näissä patongeissa on potkua! Täytetyt patongit paahtopaistilla ja ihanalla jalapenobearnaisella ovat takuuvarma hitti eväskorissa. Tuunaa Blå Bandin Bearnaisekastikkeesta astetta tulisempaa jalapenoviipaleilla. Jos tulisuus ei ole sinun juttusi, niin voit jalapenojen sijaan lisätä valmiiseen kastikkeeseen oikeastaan mitä tahansa – vain mielikuvitus on rajana!

Jalapenobearnaise
Keitä Blå Bandin Bearnaise pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää sekaan 1 ruokalusikallinen säilykejalapenojen lientä. Hienonna jalapenoviipaleita hieman pienemmiksi ja lisää lopuksi haluamasi määrä kastikkeeseen ja anna tekeytyä niin, että maku tulee esiin. Jalapenobearnaise antaa mukavaa lämpöä täytettyihin patonkeihin ja sopii hyvin yhteen monien täytteiden kuten salaatin, juuston, paahtopaistin ja karamellisoidun sipulin kanssa.

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.