Vinkit retkelle

Kermainen pastasalaatti Blå Bandin majoneesikastikkeilla

Ruokaisa pastasalaatti on ultimaattista retkiruokaa – helppo valmistaa, täyttävää ja kulkee helposti mukana. Blå Bandilla on koko joukko hyviä majoneesikastikkeita, jotka sopivat erinomaisesti sekoitettavaksi pastasalaattiin. Valitse vain oman makusi mukaan, mutta muista – ei kunnon pastasalaattia ilman kastiketta.

Hyvä pastasalaatti sisältää tottakai pastaa (esim. penne tai farfalle, perus makaronikin käy), sesongin vihanneksia, valitsemaasi proteiinia (esim. kanaa, juustoa, kinkkua, papuja, halloumia) ja ennen kaikkea kastiketta, joka sitoo kaiken yhteen ja tuo ruokaan makua.

Hedelmäinen ja hieman tulinen
Sekoita kylmä pasta, Blå Band Chili Mayo, paistettuja kanasuikaleita (hyvä idea on hyödyntää edellispäivän ruoalta ylijäänytta kanaa), hedelmäpaloja (esim. papaija, mango), pilkottuja vihanneksia (esim. kurkku, salottisipuli, kirsikkatomaatteja) ja salaatinlehtiä (pinaatti tai ruccola pysyvät pisimpään tuoreina).

Kreikkalainen versio

Sekoita kylmä pasta, Blå Band Greek Garlic & Herbs, paistettua halloumia, pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja, vihanneksia (esim. kurkkua, punasipulia, salaatinlehtiä) ja nauti!

Majoneeseja pastasalaatin kaveriksi

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.