Arjen pelastaja

Kasvispihvit koko perheelle

Kasvispihvit maissista hurmaavat helppoudellaan ja maistuvat koko perheelle. Lempeän yrttisen makunsa ne saavat Blå Bandin herkullisesta Currykastikkeesta.

Haluaisitko, että perheessäsi syötäisiin enemmän kasvisruokaa, mutta et keksi hyviä arkiruokareseptejä, joista koko perhe pitäisi? Nämä helpot ja rapeat maissipihvit ovat siinä tapauksessa juuri sinulle! Miedosti currylta ja yrteiltä maistuvat kasvispihvit saavat makunsa Blå Bandin Currykastikkeesta. Tarjoile kylmän jogurttikastikkeen, couscousin ja vihannesten kanssa ja päivällinen on pelastettu!

Tarvitset:

  • 6 dl maissia (pakaste tai säilyke)
  • 4 rkl maissijauhoa
  • 4 rkl vehnäjauhoa
  • 2 kananmunaa
  • 1 pussi Blå Band Currykastiketta
  • Suolaa ja pippuria

Valmistusohje:

1. Laita tehosekoittimeen 6 dl valutettuja maisseja sekä 4 rkl maissijauhoa, 4 rkl vehnäjauhoa, 2 kananmunaa ja 1 pussi Blå Bandin Currykastiketta.
2. Sekoita karkeaksi taikinaksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kuumenna öljy paistinpannussa, muotoile pihvejä pannulle ja paista rapeiksi ja kullanruskeiksi.

Liittyvät tuotteet

Liittyvät vinkit

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.