Arjen pelastaja

Kasvispelti currykastikkeella

Haluaisitko, että perheessäsi syötäisiin enemmän kasvisruokaa, mutta et keksi mitä valmistaa? Kokeile värikästä ja herkullista kasvisruokaa, joka valmistuu kätevästi yhdellä uunipellillä. Kasvispelti on todellinen arjen pelastaja, joka on parhaimmillaan tarjoiltuna maukkaan currykastikkeen kanssa. Tarvitset ainoastaan palkokasveja, juureksia, vihanneksia (parasta tässä peltiruoassa on se, että voit muunnella ainesosia sen mukaan, mitä kotoasi löytyy!) ja tietysti päälle todella hyvää ja kermaista kastiketta. Tässä tulee peltiruokavinkkimme:

Tee näin: 

  1. Laita uuni lämpeämään 225°C asteeseen. Aseta leivinpaperi uunipellille.
  2. Kuori ja pilko punajuuria, porkkanoita, perunoita ja sipulia suurinpiirtein samankokoisiksi paloiksi. Revi kukkakaali nupuiksi ja asettele kaikki uunipellille.
  3. Sirottele päälle oliiviöljyä ja suolaa ja laita uuniin n. 25-30 minuutiksi.
  4. Huuhtele sillä välin lehtikaali ja revi lehdet pienempiin osiin.
  5. Huuhtele kikherneet.
  6. Lisää kikherneet ja lehtikaali uuniin pellille viimeisen n. 5 minuutin ajaksi.
  7. Valmista sillä välin currykastike ohjeen mukaan.
  8. Ota pelti uunista, kun kasvikset ovat saaneet hieman väriä.
  9. Viimeistele kasvispelti ripottelemalla päälle fetaa, vuonankaalia, suolaa ja pippuria.
  10. Tarjoile currykastikkeen kera.

Tarvitset:

Blå Band Currykastike
Punajuuria, porkkanoita ja perunoita
Sipuli
Kukkakaali
Lehtikaali
Kikherneitä
Fetaa
Vuonankaalia

liittyvä tuote

Muita hyviä kastikkeita

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.