Erityisiin hetkiin

Kantarellikeittoa leivässä

Leipäkuoressa tarjoiltu kantarellikeitto on päivällispöydän takuuvarma katseenvangitsija, jonka valmistus on yllättävän helppoa!

Oletko testannut tarjota keittoa leipäkuoressa? Sen valmistaminen voi yllättää helppoudellaan – etenkin jos käytät Blå Bandin maukasta ja nopeasti valmistuvaa Kantarellikeittoa! Tarjoile herkullisena alkukeittona osana syksyistä kattausta ja ilahduta illallisvieraitasi.

 

Valmistusohje:

1. Koverra valitsemasi määrä sämpylöitä (voit ottaa talteen leivän sisustan ja valmistaa siitä krutonkeja paahtamalla kevyesti öljyssä).
2. Kaada Blå Bandin Kantarellikeitto kattilaan.
3. Lisää 5-6 dl kylmää vettä ja sekoita. Kiehauta.
4. Keitä hiljalleen matalalla lämmöllä samalla sekoittaen n. 5 minuuttia, kunnes koostumus on sopiva (keitto saa jäädä hieman paksuksi).
5. Lisää 1,5 dl maitoa ja kiehauta.
6. Jaa keitto leipäkuoriin. Tarjoile!

 

Tarvitset:

● Blå Band Kantarellikeitto
● Korkeita, pyöreitä ja kovakuorisia sämpylöitä esim. maalaisleipä
● Maitoa

Onnea matkaan!

Liittyvät tuotteet

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.