Näppärät niksit

Kantarellikeitto kolmella tapaa

Blå Bandin Kantarellikeitto on monen rakastama todellinen klassikko. Lämmittävä keitto käy tottakai erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta tässä tulee kolme superhyvää vinkkiä, jotka tuovat keittoon sekä makua että vaihtelua, ja lisäksi tekevät siitä hieman ruokaisampaa.
  • Kruunaa keitto rapealla pekonilla ja puolukoilla

Korosta kantarellin täyteläisen syksyistä makua puolukan kirpeydellä ja rapeaksi paistetun pekonin savuisella suolaisuudella.

 

  • Kotitekoiset krutongit ja tuore persilja

Kekseliäs keittovinkki on hyödyntää hieman jo kuivahtanut leipä kotitekoisiin krutonkeihin. Lämmitä uuni n. 180 asteeseen, leikkaa leipä pieniksi paloiksi ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele päälle hieman öljyä ja suolaa ja paista n. 15 minuuttia (sekoita välillä). Anna krutonkien jäähtyä ja viimeistele keitto niillä sekä tuoreella persiljalla.

 

  • Pippuri, kermaviili ja tuore timjami

Vastajauhettu pippuri, kermaviilin mieto happamuus ja tuore timjami eivät ainoastaan korosta keiton makua vaan ovat myös astetta kauniimpaa katseltavaa kattauksessa!

 

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.