Näppärät niksit

Hyviä lisukkeita makkaralle

Grillimakkara on monen perheen kestosuosikki niin arjessa, juhlassa kuin retkelläkin. Perinteinen paritus sinapin ja ketsupin kanssa toimii aina, mutta jos haluat kokeilla jotain uutta, poimi talteen nämä herkulliset lisukevinkit.

Tee makkaroihin viilto pituussuunnassa ja täytä maukkaalla, kylmällä kastikkeella. Kokeile esimerkiksi Blå Bandin Greek garlic & herbs -majoneesikastiketta ja viimeistele sirottelemalla päälle jotain rapeaa, kuten pähkinöitä, auringonkukansiemeniä, mustia seesaminsiemeniä tai paahdettua sipulirouhetta. Sama tuttu grillimakkara – uudet maut.

Kylmiä kastikkeita, jotka sopivat hyvin makkaralle

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.