Näppärät niksit

Herkulliset kastikevinkit parsalle

Valmista kevään ihanista sesonkiherkuista maistuvat alkupalat! Miltä kuulostaisi ”parsa rapubearnaisella ja pinjansiemenillä” tai ”valkoinen parsa ruskeavoi-hollandaisella, fenkolikrutongeilla ja vesikrassilla”? Molemmat taiot superhelposti Blå Bandin herkullisilla kastikkeilla!

Rapubearnaise
Valmista Blå Band Bearnaise pakkauksen ohjeiden mukaan ja sekoita joukkoon ravunpyrstöt. Levitä rapubearnaise valmiille parsalle ja viimeistele pinjansiemenillä.

Hollandaise ruskistetusta voista
Valmista Blå Band Hollandaise pakkauksen ohjeiden mukaan, mutta lisää tavallisen voin sijaan ruskistettua voita. Levitä kypsän valkoisen parsan ruskeavoi-hollandaisea, ohuiksi viipaloituja retiisejä, fenkolikrutonkeja ja viimeistele silppuamalla päälle hieman vesikrassia.

 

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.