Arjen pelastaja

Hävikkipasta

Pastaa tulee helposti keittäneeksi vahingossa liikaa. Sellaista sattuu! Ylijäänyttä pastaa ei kuitenkaan kannata eikä tarvitse heittää pois. Tässä erinomainen vinkki ylijäämäpastan hyödyntämiseen: pasta + Blå Bandin keitot ja kastikkeet. Paitsi että vältät hävikkiä puhdistat myös samalla jää- ja kuiva-ainekaappeja niiden perukoilla lojuvista käyttämättä jääneistä purkkien pohjista. Maistuva ja yksinkertainen niksi, joka säästää sekä luontoa että lompakkoa. Esimerkiksi yksi pussi Blå Band Kanttarellikeittoa toimii täydellisesti pastakastikepohjana. Sekoita keitetty pasta kastikkeeseen ja viimeistele juustoraasteella sekä tuoreilla yrteillä. Päivällinen on pelastettu!

Tee näin: 

  1. Valmista Kanttarellikeitto pakkauksen ohjeiden mukaisesti, mutta lisää vähemmän nestettä. Koostumuksen tulisi olla kermaisempi kuin keitossa.
  2. Lisää ylijäänyt keitetty pasta ja sekoita. Odota, kunnes pasta lämpenee.
  3. Ripottele päälle juustoraastetta ja persiljaa.

Tarvitset:

Blå Band Kanttarellikeitto
Keitettyä pastaa
3 dl vettä
1,5 dl maitoa
Persiljaa
Juustoraastetta, esim. parmesaania

liittyvä tuote

Liittyvät tuotteet

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.