Vinkit retkelle

Astetta maukkaampaa perunamuusia retkellä!

Tiesitkö, että Blå Bandin keittoja voi käyttää maustamiseen? Moni tietää, että ranskalainen sipulikeitto sopii jauhelihaan, mutta keitot tuovat makua moneen muuhunkin! Kantarellikeitto sopii esimerkiksi mainiosti perunamuusiin.

Perinteisen perunamuusin valmistaminen retkikeittimessä on monien vaeltajien ja retkeilijöiden suosiossa, mutta yhä useampi kaipaa retkiruoaltakin uusia makuelämyksiä. Tällä helpolla vinkillä tuunaat tuttuun klassikkoon hauskaa uutta makua!

 

Tiesitkö, että voit käyttää Blå Bandin keittoja mausteena perunamuusissa? Sekoita perunamuusin joukkoon joko kokonainen tai puolikas pussi Kantarellikeittoa (riippuen siitä, miten paljon haluat makua). Superhelppo tapa tuunata retkiruoasta astetta maukkaampaa!

Liittyvät tuotteet

Liittyvät vinkit

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.