Näppärät niksit

Anna valmispadalle itsetehdyn tuntua!

Kuiva-ateria-ainekset ovat täydellinen päivällisvalinta, kun aika on kortilla ja inspiraatio takkuaa. Blå Bandin pata-ainekset sisältävät nimittäin kaiken paitsi omavalintaisen proteiinin. Sinun tarvitsee vain lisätä jauhelihaa tai kasvipohjaista proteiinia, kuten soijarouhetta tai härkäpapumurua ja sekoittaa se pataan. Tuloksena on hyvä ja nopeasti valmistuva pataruoka, johon saa myös helposti vaihtelua.

Superhelppo tapa tuunata pataa on lisätä siihen raikkaita vihanneksia. Samalla saat siihen vähän itsetehdyn tuntua. Pilko sekaan vapaavalintaisia vihannessuikaleita, joissa on kiinteä koostumus, kuten palsternakka, porkkana ja fenkoli. Kaada joukkoon ruokalusikallinen hyvää oliiviöljyä ja teelusikallinen valkoviinietikkaa. Sirottele päälle hyppysellinen sormisuolaa.

 

Joitain hyviä patojamme

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.