Yrttiöljy

Käytä salaatissa tai pirskottele kylmän kastikkeen päälle. Yrttiöljy näyttää kauniilta ja antaa kastikkeelle hienon loppusilauksen. Pirskottele kypsän pastan tai uunijuuresten päälle.

Ainesosat

70g yrttejä, rucolaa ja pinaatinlehtiä
1 valkosipulinkynsi
1 ripaus suolaa
2 dl rypsi- tai oliiviöljyä

Valmistus

Kuumenna öljy 65°C:seen, sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa, lisää öljy ja sekoita, kunnes lopputuloksena on sileä, vihreä öljy.

Käytä salaatissa tai pirskottele kylmän kastikkeen päälle. Yrttiöljy näyttää kauniilta ja antaa kastikkeelle hienon loppusilauksen. Pirskottele kypsän pastan tai uunijuuresten päälle. Voit myös yllättää ja valmistaa vihreitä vohveleita, jotka saavat öljystä herkullisen maun. Yrttiöljyllä on moni käyttötarkoituksia, mutta paistamiseen se ei sovi.

Itse tehty yrttiöljy pysyy hyvänä jääkaapissa muutaman viikon ajan.

– Jos öljyn pakastaa, se säilyy muutaman kuukauden, Anders huomauttaa ja jatkaa:

Liitettävä resepti

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.