4 annosta
120 minuuttia

Vegaaniset marengit

Kananmunan voi korvata kikherneliemellä myös leivonnassa, kuten muffinsseissa, piirakoissa, vohveleissa, pannukakuissa ja jälkiruoissa.

Ainesosat

1,5 dl kikhernelientä
1 tl sitruunamehua
1,5 dl kidesokeria

Valmistus

  1. Sekoita 1,5 dl kikhernelientä ja 1 tl sitruunamehua kovalla teholla.
  2. Kun seos alkaa muuttua ilmavaksi vaahdoksi, lisää 1,5 dl kidesokeria vähän kerrallaan koko ajan vatkaten.
  3. Jatka, kunnes marenki on kiinteää, ilmavaa vaahtoa.
  4. Pursota marengit ja kypsennä uunissa 80–100 asteessa, kunnes ne ovat kiinteitä ja kokonaan kypsiä. Pienten marenkien paistoaika on noin kaksi tuntia. Jos teet suuria marenkeja, pidennä paistoaikaa.

Liitettävä resepti

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.