12 annosta
60 minuuttia

Vadelma-vanilja cupcakes

Hempeän vaaleanpunaiset Vadelma-vanilja cupcaket ovat nopeasti valmistuva herkku niin arkipäivään kuin juhlapöytään. Kuorruta mehevät vaniljamuffinssit kuohkealla Vadelmamoussella ja koristele haluamallasi tavalla!

Ainesosat

200 g pehmeää voita
1,5 dl sokeria
2 keskikokoista kananmunaa
1 tl vaniljauutetta tai vaniljajauhetta
3 dl vehnäjauhoa
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl kevytmaitoa
Kuorrutus:
1 pkt Blå Band Vadelmamousse-aineksia
3 dl kylmää kevytmaitoa

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Laita kulhoon voi ja sokeri. Vatkaa muutama minuutti, kunnes seos vaalenee ja on kuohkeaa. Sekoita joukkoon kananmunat ja vanilja.
  3. Sekoita vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään. Sekoita hitaasti kuivat aineet voi-sokeriseoksen joukkoon. Lisää maito ja sekoita kevyesti. Älä ylivatkaa.
  4. Nostele taikina paperisiin muffinssivuokiin. Voit halutessasi käyttää lisäksi muffinssipeltiä, jolloin leivonnaiset pitävät paremmin muotonsa.
  5. Paista 175 asteessa noin 20-25 min. Anna jäähtyä ennen kuorruttamista.

Kuorrutus

  1. Vatkaa Blå Band Vadelmamousse-pakkauksen molemmat sisäpussit ja 3 dl kylmää maitoa kuohkeaksi vaahdoksi. Anna tekeytyä jääkaapissa 15 min.
  2. Siirrä mousse pursotinpussiin ja pursota jäähtyneiden muffinssien päälle. Tarjoile heti!

Liitettävä resepti

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.