4 annosta
25 minuuttia

Salmorejo

Ainesosat

800 g kypsiä tomaatteja
350 g leipää
1 rkl Touch of Taste -luomukasvisfondia
3 dl vettä
1 valkosipulinkynsi
4-6 rkl sherryviinietikkaa
1 dl hyvää oliiviöljyä
2 pieniksi paloiksi pilkottua kovaksi keitettyä kananmunaa
Hienonnettua lehtipersiljaa

Valmistus

  1. Leikkaa tomaatin kuoreen viilto kannan yli. Upota tomaatit kiehuvaan veteen muutamaksi sekunniksi, kunnes kuori alkaa irrota. Lisää tomaatit jääkylmään veteen.
  2. Leikkaa leivän reuna ja leikkaa se kuutioiksi. Jätä se fondilla maustettuun veteen kymmeneksi minuutiksi, kunnes se on turvonnut.
  3. Kuori tomaatit.
  4. Laita tomaatit tehosekoittimeen yhdessä valkosipulin, leivän (mukaan lukien neste), etikan ja öljyn kanssa. Sekoita keitto täysin tasaiseksi. Sekoita tarvittaessa useissa erissä.
  5. Mausta keitto suolalla, pippurilla ja etikalla.
  6. Kaada keitto kulhoihin ja laita päälle pieniksi paloiksi leikattua kananmunaa, persiljaa ja hieman ylimääräistä oliiviöljyä.

Liitettävä resepti

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.