4 annosta

Ranskalaiset perunat

Ainesosat

1 kg kiinteitä perunoita, esimerkiksi Annabelle
Öljyä paistamiseen, noin litra
Suolaa

Valmistus

  1. Leikkaa perunat “ranskalaissuikaleiksi”, kuorilla tai ilman.
  2. Laita ne viideksi minuutiksi kuumaan veteen ja valuta kuivaksi keittiöpyyhkeen päällä. Varmista, että perunoiden pinta on täysin kuiva.
  3. Kuumenna öljy 160 asteeseen ja paista perunoita 4-5 minuuttia.
  4. Anna niiden valua ja nosta ne tarjottimelle ja nosta jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.
  5. Valmistelut voi tehdä tähän asti edellisenä päivänä.
  6. Kun on aika tarjoilla perunat, paista niitä 180-asteisessa öljyssä pari-kolme minuuttia, kunnes ne ovat rapeita ja kullanruskeita. Mausta suolalla.

Liitettävä resepti

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.