Prässikurkut

Prässikurkku on klassinen lisuke pihville, uunissa paahdetulle kanalle ja lihapullille – sopii periaatteessa kaiken kotiruoan kanssa.

Ainesosat

1 tuore kurkku
3 maustemitallista suolaa
2 rkl etikkaa 12 %
1 dl vettä
2 rkl sokeria
1/2 mm valkopippuria
2 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistus

Viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi juustohöylällä (kuori ensin). Lisää suola ja sekoita laakeassa kulhossa. Nosta päälle vati ja paino noin puoleksi tunniksi, kaada neste pois. Valmista liemi väkiviinaetikasta, vedestä, sokerista, valkopippurista ja persiljasilpusta. Sekoita kunnes sokeri on liuennut. Laita kurkut purkkiin ja kaada liemi niiden päälle. Anna tekeytyä ennen tarjoilua.

Liitettävä resepti

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.