4 annosta
35 minuuttia

Porkkanakeitto

Ainesosat

800 g porkkanoita
2 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
2 rkl sitruunamehua
1 rkl raastettua sitruunankuorta
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä
2 dl kermaa
7 dl vettä
2 rkl Touch of Taste -kasvisfondia, mielellään luomuna
Crème fraichea ja mangochutneyta tarjoiluun

Valmistus

  1. Kuori ja pilko sipuli.
  2. Kuori ja viipaloi porkkanat.
  3. Freesaa sipulia ja porkkanoita öljyssä muutaman minuutin ajan.
  4. Sekoita joukkoon inkivääri, sitruunan mehu ja raastettu kuori, anna kypsyä vielä minuutti.
  5. Lisää vesi ja fondi. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä.
  6. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita sileäksi keitoksi.
  7. Kaada keitto takaisin kattilaan ja sekoita kerma joukkoon.
  8. Kiehauta keitto, mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
  9. Kaada kauniisiin kulhoihin ja laita päälle crème fraichea ja mangochutneyta.

Liitettävä resepti

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.