6 annosta
60 minuuttia

Mustikka-valkosuklaa laskiaispullat

Täytä talven herkullisimmat laskiaispullat pehmeällä valkosuklaamoussella ja raikkaalla mustikkahillolla! Nopeasti valmistuva Blå Band Valkosuklaa-Nougatmousse sisältää runsaasti valkosuklaata ja herkullisen rapeita krokantteja.

Ainesosat

6-8 kpl valmiita pullia (leivo itse tai osta valmiita)
1 pkt Blå Band Valkosuklaa-Nougatmousseaineksia
2 dl kevytmaitoa
1 prk mustikkahilloa
Koristeluun tomusokeria

Valmistus

  1. Vatkaa kulhossa Blå Band Valkosuklaa-Nougatmousse -pakkauksen molemmat sisäpussit ja 2 dl kylmää kevytmaitoa kuohkeaksi vaahdoksi. Siirrä jääkaappiin jähmettymään.
  2. Siirrä jähmettynyt mousse pursotinpussiin. Jos käytät pursotusterää eli tyllaa, valitse tarpeeksi suuriaukkoinen terä niin moussen krokantit eivät jää pursotinpussiin.
  3. Halkaise pullat hieman keskikohdan yläpuolelta. Täytä pullat mustikkahillolla ja valkosuklaamoussella! Voit viimeistellä pullat sirottelemalla tomusokeria pullien päälle.

Liitettävä resepti

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.