4 annosta

Mozzarella-Pastavuoka

Ainesosat

1 pss Blå Band Italianpata-ainekset
400 g 10% naudan jauhelihaa (tai broilerin jauhelihaa tai kasviproteiinia)
1 pkt Mozzarella di Bufala Campana juustoa
1 rasia luumukirsikkatomaatteja
½ nippua tuoretta basilikaa
50 g Parmesaanijuustoa

Valmistus

1. Ruskista jauheliha padassa.

2. Lisää joukkoon puolitetut luumukirsikkatomaatit ja 6 dl vettä.

3. Veden kiehuessa lisää joukkoon pata-ainespussin sisältö koko ajan sekoittaen.

4. Anna padan kiehua hiljalleen noin 7 minuuttia välillä sekoittaen.

5. Lisää silputtu basilika sekä raastettu Parmesaanijuusto.

6. Anna vetäytyä 10 minuuttia.

7. Revi padan pinnalle Mozzarella-juusto ja gratinoi uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia kunnes juusto on sulanut ja ruskistunut

Liitettävä resepti

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.