Maustettua pikkelöityä punasipulia

Marinoidut punasipulit ovat saavuttaneet valtavan suosion ja ne sopii erityisen hyvin grilliruoan lisukkeeksi. Porsaan sisäfilee, kananliha ja hampurilaiset korostavat makean, happaman ja miedon sipulin makua.

Ainesosat

1 dl etikkaa 10 %
2 dl sokeria
3 dl vettä
2 punasipulia
3 kokonaista neilikkaa tai tähtianista
2 laakerinlehteä
1 kapseli vihreää kardemummaa

Valmistus

Sekoita etikka, vesi ja sokeri kattilassa, lisää mausteet. Anna liemen kiehahtaa ja sitten jäähtyä. Viipaloi punasipuli ohuiksi siivuiksi ja kaada päälle liemi. Anna jäähtyä jääkaapissa pari tuntia.

Liitettävä resepti

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.