4 annosta
25 minuuttia

Kotitekoiset kalapuikot

Ainesosat

600 g nahatonta ja ruodotonta turskafileetä
1 dl vehnäjauhoa
2 kananmunaa
2-3 dl pankojauhoa (japanilaisia korppujauhoja)
Öljyä friteeraukseen

Valmistus

  1. Leikkaa turska kapeiksi suikaleiksi.
  2. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kääntele kala jauhoissa, ravista ylimääräinen jauho pois.
  4. Kasta kala vatkattuun munaan ja kääntele sitten korppujauhoissa. Varmista, että paneerausta on kalan joka puolella.
  5. Kuumenna öljy noin 170 asteeseen ja paista kala kullanruskeaksi ja rapeaksi, 2-4 minuuttia.
  6. Tarjoa perunamuusin, remoulade-kastikkeen ja vihreän salaatin kanssa.

Liitettävä resepti

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.