6 annosta
30 minuuttia

Enchiladas ja Blå Band Meksikonpata

Ainesosat

1 pussi Blå Bandin meksikonpataa
400 g naudan jauhelihaa tai kasviksia
7 dl vettä
Tortillaleipiä
Juustoraastetta
Salsaa
Pilkottavaksi vihanneksia (esim. Tomaatti, paprika, kurkku, salottisipuli)
Smetanaa
Sinisiä tortillasipsejä

Valmistus

Ruskista jauheliha. Lisää vesi ja kun se alkaa kiehumaan, lisää meksikonpata-pussin sisältö. Anna kiehua noin 10 minuuttia sekoittaen välillä.

Anna seoksen vetäytyä 10 minuuttia, pilko sillä aikaa vihannekset.

Ripottele tortillaletun sisäpuolelle raastettua juustoa, levitä meksikopata, rullaa tiiviiksi paketiksi ja aseta ne “sauma” alaspäin uunivuokaan.

Lusikoi hieman salsaa ja ripottele raastettua juustoa tortillojen päälle.

Paista enchiladoja 200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes ne ovat lämpimiä ja saavat hyvän värin. Tarjoa salsan, vihannesten, smetanan ja tortillasipsien kanssa.

Liitettävä resepti

Blå Band

Blå Band on perinteinen, klassinen tuotemerkki. Blå Band tuotteiden valmistus alkoi 1950-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäinen kuiva-aineksista valmistettava keitto.

Blå Band tuotteilla saat nopeasti ruoan pöytään, jolloin saat lisää aikaa nauttia yhdessä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.