Mango-passionmousse


Moussessa maistuvat mehukas mango ja raikas passionhedelmä. Moussesta valmistat hetkessä hedelmä- tai suklaakakun täytteen. Kokeile aineksia myös jälkiruokajuomissa, kuten pirtelöissä.
Mustikka-vadelmakiisseli


Marjaisa kiisseli on hyvää sellaisenaan tai puuron kanssa. Koululainen saa kiisselistä helposti ja nopeasti tehtyä itse välipalan koulun jälkeen. Kokeile kiisseliä myös Blå Band Vaniljavanukkaan kanssa.
Suklaamousse


Suklaamousse sisältää runsaasti suklaapaloja. Vaihtelua saat marjoilla, hedelmillä, pikakahvilla tai vaikkapa rommilla. Täyteläinen mousse soveltuu sellaisenaan erinomaisesti myös leivonnaisten täytteeksi ja kakkujen koristeluun.
Vadelmamousse


Moussen vadelman makua täydentää vanilja. Vadelmamoussesta saa erinomaisia tuorejuustokakkuja tai jäädykkeitä. Mousse on hyvää sellaisenaan mutta sopii esim. marjoilla ja marengeilla koristeltuna juhlavampaankin tarjoiluun.
Valkosuklaa-nougatmousse


Valkosuklaa-Nougatmousse sisältää runsaasti valkosuklaata, rapeaa krokanttia ja nougatin makua. Mausta valmis mousse halutessasi esim. liköörillä. Mousse soveltuu myös jäädykkeeksi tai täytteeksi leivonnaisiin.
Vanhan ajan vaniljakastike


Runsaasti vaniljaa sisältävä kastike on herkullista marja- ja hedelmäjälkiruokien kera. Paksummaksi tehtynä kastike sopii kakkujen ja leivonnaisten täytteeksi. Paistonkestävä kastike on erinomainen aines rahkapullien täytteeseen tai marenkikakkujen mehevöittämiseen.