Mango-passionmousse

Moussessa maistuvat mehukas mango ja raikas passionhedelmä. Moussesta valmistat hetkessä hedelmä- tai suklaakakun täytteen. Kokeile aineksia myös jälkiruokajuomissa, kuten pirtelöissä.

Mustikka-vadelmakiisseli

Marjaisa kiisseli on hyvää sellaisenaan tai puuron kanssa. Koululainen saa kiisselistä helposti ja nopeasti tehtyä itse välipalan koulun jälkeen. Kokeile kiisseliä myös Blå Band Vaniljavanukkaan kanssa.

Suklaamousse

Suklaamousse sisältää runsaasti suklaapaloja. Vaihtelua saat marjoilla, hedelmillä, pikakahvilla tai vaikkapa rommilla. Täyteläinen mousse soveltuu sellaisenaan erinomaisesti myös leivonnaisten täytteeksi ja kakkujen koristeluun.

Vadelmamousse

Moussen vadelman makua täydentää vanilja. Vadelmamoussesta saa erinomaisia tuorejuustokakkuja tai jäädykkeitä. Mousse on hyvää sellaisenaan mutta sopii esim. marjoilla ja marengeilla koristeltuna juhlavampaankin tarjoiluun.

Valkosuklaa-nougatmousse

Valkosuklaa-Nougatmousse sisältää runsaasti valkosuklaata, rapeaa krokanttia ja nougatin makua. Mausta valmis mousse halutessasi esim. liköörillä. Mousse soveltuu myös jäädykkeeksi tai täytteeksi leivonnaisiin.

Vanhan ajan vaniljakastike

Runsaasti vaniljaa sisältävä kastike on herkullista marja- ja hedelmäjälkiruokien kera. Paksummaksi tehtynä kastike sopii kakkujen ja leivonnaisten täytteeksi. Paistonkestävä kastike on erinomainen aines rahkapullien täytteeseen tai marenkikakkujen mehevöittämiseen.