SÄÄNNÖT JA EHDOT

Kampanja-aika 3.1.2024–29.9.2024

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 16-vuotta täyttäneet henkilöt, jotka eivät ole työntekijöinä ottaneet osaa kampanjan valmisteluun, eivätkä asu samassa taloudessa kampanjan valmisteluihin osallistuneiden henkilöiden kanssa. Kilpailuun osallistuakseen osallistujan tulee vastata kysymykseen, mikä kastike sopii parhaiten vuoden jokaisena päivänä, ja perustella vastaustaan. Lisäksi osallistujan tulee täyttää oikeat yhteystietonsa.

Palkinto

Palkintona on Kamado Sumo Maxi -grilli (arvo n. 1317€) sekä vuoden kastikkeet Blå Bandilta. Palkinnon arvo yhteensä n. 1384 €.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 3.1.2024–29.9.2024.
Voittaja valitaan kampanja-ajan päätyttyä.

Kilpailun vastuu ja hallinnointi
Kilpailun järjestää GB Foods Suomi Oy.
GB Foods Suomi Oy
Äyritie 12 C
01510 Vantaa

Voittaja valitaan kaikkien osallistujien keskuudesta. Voitot ovat henkilökohtaisia. Voittoja ei voi lunastaa rahana tai siirtää kenellekään muulle. Kotitaloutta kohden voi olla vain yksi voittaja.

Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Jos voittajaa ei tavoiteta 7 päivän kuluessa, GB Foods Suomi Oy:llä on oikeus nimittää uusi voittaja.

Kilpailun järjestäjä pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Palkinto/voitto voi olla kilpailuun osallistujalle veronalaista tuloa. Sovellettavan kansallisen lainsäädännön mukaisesti GB Foods Suomi Oy tai osallistuja voi olla velvollinen ilmoittamaan palkinnon arvon verottajalle osallistujan kotimaassa. Osallistuja voi olla velvollinen maksamaan palkintoon liittyvät verot, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tulovero, osallistujan kotimaan paikallisen lainsäädännön mukaisesti. Europe Foods Sverige AB:lla on oikeus pidättää palkintoon/voittoon liittyvät sovellettavat verot, jos sovellettava kansallinen lainsäädäntö sitä edellyttää.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista, joiden väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Tietojen tallentaminen

GB Foods Suomi Oy käyttää osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja vain arvonnan järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin eikä käytä tai luovuta henkilötietoja suoramarkkinointi- tai muita tarkoituksia varten ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Tietoja säilytetään vain niin kauan kuin kampanjan toteutus sitä vaatii. Kampanjan päätyttyä rekisterin sisältö poistetaan, paitsi tapauksissa, joissa osallistuja on nimenomaisesti suostunut tähän.

Henkilötietojen tarkastus

Palvelun käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitkä henkilötiedot on kerätty tietotiedostoon tai ettei tietoja ole tallennettu.

Tarkastuspyyntö on esitettävä seuraavasti:
Kirjallinen ja allekirjoitettu tarkastuspyyntö lähetetään kilpailun järjestäjän ilmoitettuun osoitteeseen tai lähetetään sähköpostitse järjestäjän edustajalle.

Tarkastuspyyntö esitetään henkilökohtaisesti alla ilmoitetussa osoitteessa.
Kirjallinen pyyntö kuluttajapalvelulle: kuluttajapalvelu@continentalfoods.eu

Jos datatiedostoon tallennetuissa tiedoissa on virhe, rekisteröity henkilö voi lähettää korjauspyynnön järjestäjälle.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteemme on nähtävissä osoitteessa: 
https://blaband.fi/tietosuojakaytanto/

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.