
Välimeren kanapasta Retkiateria-ainekset
Valmistusohje
1 Repäise pussi auki yläosasta ja taita pohja esiin
2 Lisää 3,5 dl kiehuvaa vettä (taso G)
3 Sekoita
4 Sulje, odota 10 min
Ravintosisältö
Ravintoarvo | per 100 g | Nautintavalmis annos (500 g) |
---|---|---|
energiaa | 1763 kJ / 421 kcal | 2663 kJ / 636 kcal |
proteiinia | 16 g | 23 g |
hiilihydraattia | 52 g | 78 g |
hiilihydraattia, josta sokereita | 17 g | 25 g |
rasvaa | 16 g | 24 g |
rasvaa, josta tyydyttynyttä | 9,1 g | 14 g |
ravintokuitua | 5,8 g | 8,8 g |
suolaa | 2,7 g | 4,1 g |
Ainesosat
Pasta 36 % (durumvehnäjauho, suola), tomaatti, palmurasva, kananliha 8,1 %, sokeri, aromi (sisältää kananmunaa), porkkana, muunnettu perunatärkkelys, sipulijauhe, hiivauute, emulgointiaine: E 451, suola, maltodekstriini.
Allergeenit
- Gluteeni
- Kananmuna
Continental Foods tekee jatkuvasti tuotetutkimusta ja –kehitystä. Tämän vuoksi pakkauksen tuotetiedot voivat muuttua. Tarkistathan viimeisimmät ainesosatiedot, allergeenit ja ravintoarvot pakkauksesta ennen tuotteen nauttimista.