Ranskalainen Sipulikeitto Keittoainekset

Valmistusohje

1. Kaada pussin sisältö kattilaan.
2. Lisää 7,5 dl kylmää vettä ja sekoita.
3. Kuumenna. Anna kiehua miedolla lämmöllä haluttuun koostumukseen, samalla sekoittaen, noin 15 min. Tarjoa.

Ravintosisältö
Ravintoarvo per 100 g Ann. valmista keittoa (2,5 dl)
energiaa 1480 kJ / 350 kcal 242 kJ / 57 kcal
proteiinia 4,5 g 0,7 g
hiilihydraattia 71 g 12 g
hiilihydraattia, josta sokereita 4,6 g 0,8 g
rasvaa 4,1 g 0,7 g
rasvaa, josta tyydyttynyttä 2,6 g 0,4 g
ravintokuitua 6,1 g 1,0 g
suolaa 11,7 g 1,9 g
Ainesosat

Sipuli 38 %, glukoosisiirappi, perunatärkkelys, suola, palmurasva, hiivauute, aromi, väriaine: E 150c, maltodekstriini.

Continental Foods tekee jatkuvasti tuotetutkimusta ja –kehitystä. Tämän vuoksi pakkauksen tuotetiedot voivat muuttua. Tarkistathan viimeisimmät ainesosatiedot, allergeenit ja ravintoarvot pakkauksesta ennen tuotteen nauttimista.