Napolitan Pata

Napolitan pata sisältää pastaa, tomaattia ja herneitä. Makua täydentävät oregano ja sinappi. Kokeile pataa jauhelihan sijaan esim. soijarouheella tai Härkiksellä.

Valmistusohje

Valmistus:
1. Ruskista 400 g jauhelihaa kevyesti padassa.
2. Lisää 7 dl kylmää vettä. Kun vesi kiehuu, lisää pussin sisältö koko ajan sekoittaen.
3. Anna kiehua hiljalleen noin 8 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä noin 10 min ennen tarjoilua.

Ravintosisältö
Ravintoarvo per 100 g Annoksessa (2,5 dl) valmista pataa**
energiaa 1528 kJ / 362 kcal 1327 kJ / 316 kcal
proteiinia 12 g 26 g
hiilihydraattia 62 g 27 g
hiilihydraattia, josta sokereita 16 g 6,8 g
rasvaa 5,6 g 11 g
rasvaa, josta tyydyttynyttä 2,7 g 4,4 g
ravintokuitua 8,0 g 3,4 g
suolaa 3,4 g 1,6 g
** Tillagad enligt basrecept med malet kött (fett 10 %).
Ainesosat

Pasta (durumvehnäsemolina) (gluteenia), tomaatti 24 %, sipuli, vihreä herne 4,9 %, muunnettu perunatärkkelys, palmurasva, suola, sokeri, hiivauute, sinappijauhe 0,2 %, väriaine:E150c, aromi, oregano, maltodekstriini, happo: E330. Pastaa 47 %, kasviksia 35 % ja mausteita 1,1 %.

Allergeenit
  • Gluteeni
  • Sinappi

Continental Foods tekee jatkuvasti tuotetutkimusta ja –kehitystä. Tämän vuoksi pakkauksen tuotetiedot voivat muuttua. Tarkistathan viimeisimmät ainesosatiedot, allergeenit ja ravintoarvot pakkauksesta ennen tuotteen nauttimista.