Napolitan Pata Täysjyvä

Täysjyvä Napolitan pata sisältää kuitupitoista täysjyväpastaa, tomaattia ja herneitä. Makua täydentävät oregano ja sinappi. Kasvisversion saat käyttämällä esim. soijarouhetta.

Valmistusohje

1. Ruskista 400 g jauhelihaa kevyesti padassa.
2. Lisää 7 dl kylmää vettä. Kun vesi kiehuu, lisää pussin sisältö koko ajan sekoittaen.
3. Anna kiehua hiljalleen noin 7 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä noin 10 min ennen tarjoilua.

Ravintosisältö
Ravintoarvo per 100 g Annoksessa (2,5 dl) valmista pataa**
energiaa 1545 kJ / 366 kcal 1335 kJ / 318 kcal
proteiinia 12 g 26 g
hiilihydraattia 63 g 27 g
hiilihydraattia, josta sokereita 18 g 7,7 g
rasvaa 5,6 g 11 g
rasvaa, josta tyydyttynyttä 2,6 g 4,4 g
ravintokuitua 9,0 g 3,8 g
suolaa 3,4 g 1,6 g
** Tillagad enligt basrecept med malet kött (fett 10 %).
Ainesosat

Täysjyväpasta (durumvehnäsemolina) (gluteenia), tomaatti 24 %, sipuli, vihreä herne 4,9 %, muunnettu perunatärkkelys, palmurasva, suola, sokeri, hiivauute, sinappijauhe 0,2 %, väriaine: E150c, aromi, oregano 0,1 %, maltodekstriini, happo: E330. Pastaa 47 %, kasviksia 35 % ja mausteita 1,1 %.

Allergeenit
  • Gluteeni
  • Sinappi

Continental Foods tekee jatkuvasti tuotetutkimusta ja –kehitystä. Tämän vuoksi pakkauksen tuotetiedot voivat muuttua. Tarkistathan viimeisimmät ainesosatiedot, allergeenit ja ravintoarvot pakkauksesta ennen tuotteen nauttimista.