Katkarapukeitto

Valmistusohje

1. Kaada pussin sisältö kattilaan.
2. Lisää 6 dl kylmää vettä ja sekoita.
3. Kuumenna. Anna kiehua miedolla lämmöllä haluttuun koostumukseen, samalla sekoittaen, noi 5 min. Lisää 1,5 dl maitoa ja kuumenna. Tarjoa.

Ravintosisältö
Ravintoarvo per 100 g Ann. valmista keittoa (2,5 dl)**
energiaa 1394 kJ / 331 kcal 382 kJ / 91 kcal
proteiinia 9,3 g 3,9 g
hiilihydraattia 50 g 12 g
hiilihydraattia, josta sokereita 3,6 g 2,2 g
rasvaa 10 g 2,9 g
rasvaa, josta tyydyttynyttä 5,1 g 1,6 g
ravintokuitua 1,3 g 0,3 g
suolaa 9,2 g 2,0 g
** Tillagad med laktosfri mellanmjölksdryck (fett 1,5 %).
Ainesosat

Vehnäjauho (gluteenia), maissitärkkelys, palmurasva, suola, glukoosisiirappi, maltodekstriini, turska, jauhettu katkarapu 3,4%, sipuli, laktoosi, aromi, maitoproteiini, emulgointiaineet: E451, soijalesitiini, tilli.

Allergeenit
  • Maito
  • Gluteeni
  • Soija
  • Kala
  • Äyriäiset
  • Laktoosi
  • Soijalesitiini

Continental Foods tekee jatkuvasti tuotetutkimusta ja –kehitystä. Tämän vuoksi pakkauksen tuotetiedot voivat muuttua. Tarkistathan viimeisimmät ainesosatiedot, allergeenit ja ravintoarvot pakkauksesta ennen tuotteen nauttimista.