Kantarellikeitto Keittoainekset

Valmistusohje

1. Kaada pussin sisältö kattilaan.
2. Lisää 6 dl kylmää vettä ja sekoita.
3. Kuumenna. Anna kiehua miedollä lämmöllä haluttuun koostumukseen, samalla sekoittaen, noin 5 min. Lisää 1,5 dl maitoa ja kuumenna. Tarjoa.

Ravintosisältö
Ravintoarvo per 100 g Ann. valmista keittoa (2,5 dl)**
energiaa 1845 kJ / 441 kcal 509 kJ / 121 kcal
proteiinia 8,5 g 3,9 g
hiilihydraattia 49 g 13 g
hiilihydraattia, josta sokereita 8,6 g 3,4 g
rasvaa 22 g 5,9 g
rasvaa, josta tyydyttynyttä 12 g 3,3 g
ravintokuitua 4,1 g 0,9 g
suolaa 9,2 g 2,2 g
** Tillagad med laktosfri mellanmjölksdryck (fett 1,5 %)
Ainesosat

Vehnäjauho (gluteenia), maissitärkkelys, palmurasva, suola, kermajauhe, kantarelli 4,5 %, glukoosisiirappi, laktoosi, hiivauute, sokeri, maitoproteiini, rasvaton maitojauhe, voitatti, herkkusieni, maltodekstriini, aromi, emulgointiaineet: E 451, soijalesitiini, väriaineet: E 150c, E 160a, herkkutatti, siitake.

Allergeenit
  • Maito
  • Gluteeni
  • Soija
  • Laktoosi
  • Soijalesitiini

Continental Foods tekee jatkuvasti tuotetutkimusta ja –kehitystä. Tämän vuoksi pakkauksen tuotetiedot voivat muuttua. Tarkistathan viimeisimmät ainesosatiedot, allergeenit ja ravintoarvot pakkauksesta ennen tuotteen nauttimista.