Kalakastike Klassinen

Seuraksi: -paistettu, keitetty tai grillattu kala -pankojauhoilla paneroitu kala ja sokeriherneet -katkarapuja

Valmistusohje

Valmista näin!
1. Sekoita yhden pussin sisältö, 1,5 dl vettä ja 1 dl laktoositonta maitoa kattilassa.
2. Kiehauta kastike koko ajan sekoittaen ja anna sen kiehua hiljalleen n. 1 min.
3. Ota kattila liedeltä ja lisää 25 g voita. Sekoita kunnes rasva on sulanut.

Ravintosisältö
Ravintoarvo per 100 g Ann. valmista kastiketta (0,75 dl)**
energiaa 2017 kJ / 482 kcal 364 kJ / 87 kcal
proteiinia 11 g 1,6 g
hiilihydraattia 52 g 4,1 g
hiilihydraattia, josta sokereita 10 g 1,4 g
rasvaa 25 g 6,8 g
rasvaa, josta tyydyttynyttä 13 g 4,4 g
ravintokuitua 1,5 g 0,1 g
suolaa 7,2 g 0,56 g
** Tillagad med laktosfri mjölk (1,5 % fett) och smör (80 % fett).
Ainesosat

Muunnettu tärkkelys, palmurasva, valkoviiniuute, turska 6,3 %, suola, laktoosi, omena, sipuli, hiivauute, maitoproteiini, sitruunamehujauhe (maltodekstriini, sitruunamehutiiviste), maltodekstriini, aromi, emulgointiaineet: E451, E322, tilli, happo: E330.

Allergeenit
  • Maito
  • Kala
  • Laktoosi

Continental Foods tekee jatkuvasti tuotetutkimusta ja –kehitystä. Tämän vuoksi pakkauksen tuotetiedot voivat muuttua. Tarkistathan viimeisimmät ainesosatiedot, allergeenit ja ravintoarvot pakkauksesta ennen tuotteen nauttimista.