Italian Pata Täysjyvä

Täysjyvä Italian Pata sisältää kuitupitoista täysjyväpastaa ja runsaasti kasviksia. Kasvisversion saat vaihtamalla jauhelihan soijarouheeseen.

Valmistusohje

1. Ruskista 400 g jauhelihaa kevyesti padassa.
2. Lisää 7 dl vettä. Kun vesi kiehuu, lisää pussin sisältö koko ajan sekoittaen.
3. Anna kiehua hiljalleen noin 7 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä noin 10 min ennen tarjoilua.

Ravintosisältö
Ravintoarvo per 100 g Annoksessa (2,5 dl) valmista pataa**
energiaa 1490 kJ / 353 kcal 1237 kJ / 294 kcal
proteiinia 13 g 26 g
hiilihydraattia 62 g 23 g
hiilihydraattia, josta sokereita 15 g 5,7 g
rasvaa 3,9 g 10 g
rasvaa, josta tyydyttynyttä 1,6 g 3,9 g
ravintokuitua 9,5 g 3,5 g
suolaa 5,3 g 2,1 g
** Tillagad enligt basrecept med malet kött (fett ca 10 %).
Ainesosat

Täysjyväpasta (täysjyvädurumvehnäsemolina) (gluteenia), tomaatti 15 %, sipuli 10 %, suola, vihreä herne 4,9 %, punainen paprika 4,9 %, palmurasva, hiivauute, aromi, maltodekstriini, valkosipuli, chili. Pastaa 54 %, kasviksia 35 % ja mausteita 2,0 %.

Allergeenit
  • Gluteeni

Continental Foods tekee jatkuvasti tuotetutkimusta ja –kehitystä. Tämän vuoksi pakkauksen tuotetiedot voivat muuttua. Tarkistathan viimeisimmät ainesosatiedot, allergeenit ja ravintoarvot pakkauksesta ennen tuotteen nauttimista.