Italian Pata Perhepakkaus

Italian pata on suomalaisten suosikkipata, joka sisältää spagettia ja kasviksia. Kasvisversion saat vaihtamalla jauhelihan soijarouheeseen.

Valmistusohje

Valmistus:
1. Ruskista 700 g jauhelihaa kevyesti padassa.
2. Lisää 11 dl vettä. Kun vesi kiehuu, lisää pussin sisältö koko ajan sekoittaen.
3. Anna kiehua hiljalleen noin 5 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä noin 10 min ennen tarjoilua.

Ravintosisältö
Ravintoarvo per 100 g Annoksessa (2,5 dl) valmista pataa**
energiaa 1453 kJ / 344 kcal 1228 kJ / 292 kcal
proteiinia 13 g 26 g
hiilihydraattia 60 g 23 g
hiilihydraattia, josta sokereita 11 g 4,3 g
rasvaa 3,9 g 10 g
rasvaa, josta tyydyttynyttä 1,6 g 3,9 g
ravintokuitua 8,8 g 3,3 g
suolaa 5,3 g 2,1 g
** tillagad enligt basrecept med malet kött (fett ca 10 %)
Ainesosat

Pasta (durumvehnäsemolina) (gluteenia), tomaatti 15 %, sipuli 10 %, suola, vihreä herne 4,9 %, punainen paprika 4,9 %, palmurasva, hiivauute, aromi, maltodekstriini, valkosipuli, cayennenpippuri (cayennenpippuri, suola). Pastaa 55 %, kasviksia 35 % ja mausteita 2,0 %.

Allergeenit
  • Gluteeni

Continental Foods tekee jatkuvasti tuotetutkimusta ja –kehitystä. Tämän vuoksi pakkauksen tuotetiedot voivat muuttua. Tarkistathan viimeisimmät ainesosatiedot, allergeenit ja ravintoarvot pakkauksesta ennen tuotteen nauttimista.