Indian Korma pata

Valmistusohje

1. Ruskista 300 g broilerinlihaa kevyesti padassa.
2. Lisää 6 ½ dl kylmää vettä. Kun vesi kiehuu, lisää pussin sisältö koko ajan sekoittaen.
3. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min silloin tällöin sekoittaen.
4. Lisää 2 rkl (30 g) maustamatonta kreikkalaista jogurttia ja anna pataruoan vetäytyä n. 10 min kannen alla ennen tarjoilua.

Ravintosisältö
Ravintoarvo per 100 g Annoksessa (2,5 dl) valmista pataa**
energiaa 1692 kJ / 402 kcal 1054 kJ / 251 kcal
proteiinia 8,0 g 21 g
hiilihydraattia 64 g 27 g
hiilihydraattia, josta sokereita 4,9 g 2,3 g
rasvaa 12 g 6,5 g
rasvaa, josta tyydyttynyttä 9,5 g 4,4 g
ravintokuitua 3,2 g 1,3 g
suolaa 3,2 g 1,4 g
** Tillagad enligt basrecept med kycklingkött (fett 2 %) och grekisk yoghurt (fett 2 %).
Ainesosat

Continental Foods tekee jatkuvasti tuotetutkimusta ja –kehitystä. Tämän vuoksi pakkauksen tuotetiedot voivat muuttua. Tarkistathan viimeisimmät ainesosatiedot, allergeenit ja ravintoarvot pakkauksesta ennen tuotteen nauttimista.