Hollandaisekastike Klassinen

Seuraksi: -kalaa ja ranskalaisia perunoita fish och chips -tapaan -lohella, kananmunalla ja kasviksilla täytetty bageli

Valmistusohje

Valmista näin!
1. Sekoita yhden pussin sisältö ja 1,75 dl kylmää vettä kattilassa.
2. Kiehauta kastike koko ajan sekoittaen ja anna sen kiehua hiljalleen n. 1 min.
3. Ota kattila liedeltä ja lisää 25 g voita. Sekoita kunnes rasva on sulanut.
Tarjoa!

Ravintosisältö
Ravintoarvo per 100 g Ann. valmista kastiketta (0,5 dl)*
energiaa 2273 kJ / 539 kcal 343 kJ / 82 kcal
proteiinia 5,3 g 0,4 g
hiilihydraattia 46 g 3,3 g
hiilihydraattia, josta sokereita 6,4 g 0,5 g
rasvaa 37 g 7,3 g
rasvaa, josta tyydyttynyttä 20 g 4,7 g
ravintokuitua 0,4 g < 0,1 g
suolaa 4,8 g 0,39 g
** Tillagad med smör (80 % fett).
Ainesosat

Muunnettu tärkkelys, palmurasva, vähälaktoosinen kermajauhe, maltodekstriini, laktoosi, suola, maitoproteiini, aromi, emulgointiaineet: E451, E322, kananmunankeltuaisjauhe 1,6 %, hiivauute, rasvaton maitojauhe, happo: E330, kurkuma, väriaine: E150c, sipuli.

Allergeenit
  • Maito
  • Kananmuna
  • Laktoosi

Continental Foods tekee jatkuvasti tuotetutkimusta ja –kehitystä. Tämän vuoksi pakkauksen tuotetiedot voivat muuttua. Tarkistathan viimeisimmät ainesosatiedot, allergeenit ja ravintoarvot pakkauksesta ennen tuotteen nauttimista.